'//connect.facebook.net/en_US/all.js'; Discover America - Kosova / Work & Travel USA

For additional information call: +377 44 750 752; +386 49 750 752; +381 38 220 999

Register now for season 2017!

APLIKIMI PER WORK AND TRAVEL 2017 FILLON ME 15 SHTATOR 2016! STUDENT EJANI NË ZYRET TONA TË PARAKUALIFIKOHENI DHE REZERVONI VENDIN TUAJ!

Discover America - Kosova

Discover Amerika është partner me sponsorin me të madh të J-1 vizës në shkëmbimin kulturorë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, CIEE e cila operon që nga viti 1947 njihet si lider në shkëmbimin kulturore ndërkombëtar për më shumë se 69 vite. Ne punojmë ekskluzivisht me partnerin tonë CIEE që nga viti 2007, dhe jemi kompania e parë në Kosovë që ofron studentëve përvojën e shkëmbimit kulturorë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ndërsa ne jemi liderë në programin Work and Travel në Kosovë, gjithashtu përmes partnerin tonë CIEE, ne jemi të përkushtuar për të siguruar një cilësi të lartë të shërbimit, ku të mësuarit dhe përvoja e studentit janë parime primare për ne. Discover America ofron programe si Work and Travel, High School Exchange, Programe Universitare jashtë vendit, Internshipe dhe Zhvillimit të Karrierës. Ne bëjmë çmos për të sjellë studentët të dalluar në programet tona, dhe jemi selektiv në baza të arritjeve akademike, nivelit komunikues në gjuhën angleze, si dhe tiparet personale. Programet kulturore japin mundësi të jashtëzakonshme studentëve për zhvillim personal dhe krijim të bazës për një karrierë të suksesshme në të ardhmen. Programi Work and Travel USA është program i shkëmbimit kulturorë, i rregulluar dhe i administruar nga sekcioni për çështje arsimore dhe kulturore të departamentit të shtetit Amerikan.

click

Ka hapur konkursin per panairin e punes ne muajin nentore, dhjetor, janar, si dhe per panairin kryesor qe mbahet me 17 Shkurt 2016, ku punedhenesit nga firmat amerikane do te regrutojne studentet kosovare per programin work & travel 2016. Regjistrohuni me heret dhe siguroni vendin tuaj ne program. Zyret e Discover America gjinden ne qender te qytetit afer Hotel Grandit, shiqo foton e hartes.

Discover America is the Only legal and legitimate representative of CIEE sponsor for Work & Travel Program & other exchange educational programs for Republic of KOSOVA. The office for work and Travel Program is located in Prishtina downtown next to Hotel Grand, Navigate through the Map.

In order to qualify for Work & Travel Program you should meet certain criteria’s:
  • You should be a Student attending academic year day:2016/2017
  • Be between 18 and 29 years old
  • Speak Intermediate level English. If you meet the above requirements click here to start your application

Summer 2016

After the fifth summer of sending hundreds of Kosovar students to USA on work & Travel Programs, we are back and ready for SUMMER 2016. To all our participants that are back, we congratulate them for their success and we invite them back to our offices to apply for 2016 Season (of course the second time is a much easy process) and for your tax returns. For all the first timers; you have nothing to worry about, our professional staff will make your applying experience as easy as 1, 2, 3, and you will end up in one of the beautiful USA resorts before you know it.

Check us on You Tube
Job fair photo gallery